Afdekzeilen 2x3

PE-110 Afdekzeilen 2x3

€ 6,95 incl. btw

Een afdekzeil mag u niet missen in uw huishouden, bedrijf of op vakantie. Een afdekzeil is multifunctioneel inzetbaar voor bijvoorbeeld; grondzeil, afdekzeil, scheidingswand, stofhoes etc. Wij hebben afdekzeilen voorradig in 30 verschillende afmetingen. Deze 30 maten zijn beschikbaar in diverse kleuren en kwaliteiten.

183

Meer details

store_mall_directoryAlles uit eigen voorraad leverbaar

checkAlleen de beste kwaliteit zeilen!

peopleSnel en prettig zaken doen

infoDeskundig en maatwerk advies

local_shippingBinnen 48 uur thuisbezorgd

Product omschrijving

PE-110; Bouwzeil
Een afdekzeil in de kwaliteiten PE-110 wordt in de volksmond ook wel bouwzeil genoemd. U kent ze waarschijnlijk in het oranje! Dit zijn dekzeiltjes van 110 gr./m2 en u kunt ze ook bij vrijwel elke bouwmarkten kopen; gamma, hornbach, multimate en ga zo maar door. Het zijn DE afdekzeilen voor een korte gebruiksduur en voor weinig geld! Elke afmeting hebben we beschikbaar in Groen, Blauw, Oranje en Wit. De afdekzeilen zijn makkelijk en snel te bevestigen d.m.v. de ingeslagen zeilringen (elke 100 cm.) in de omgezoomde randen. 
Levensduur (indicatie)0 - 1 Jaar
GebruikEenmalig plaatsen ( "kort" )
Bevestigingspunten / ringenelke 100 cm. (metalen ringen)
KwaliteitPE-110 ( Bouwmarkt Kwaliteit + )
Treksterkte per 5 cm (circa)40 kg
PE-160; Bouwzeil + (150% zwaarder / sterker dan de PE-110)
De PE-160 is ook een "bouwzeil" maar dan een slag sterker / zwaarder. Ideaal om iets langer te gebruiken. Ook zijn de PE-160 dekzeilen ideaal te gebruiken als grondzeil of als stofhoes. Deze zeilen liggen al niet meer standaard in de schappen bij de bouwmarkten. Ideaal afdekzeil als u een sterkere/zwaardere variant afdekzeil zoekt. De PE-160 dekzeilen hebben we beschikbaar in de kleuren Groen en Wit. Deze dekzeilen zijn rondom voorzien van versterkte zomen en elke 100 cm. een stevige zeilring.
Levensduur (indicatie)1 - 2 Jaar
GebruikVaker verplaatsen ( of "middellang" )
Bevestigingspunten / ringenelke 100 cm. (metalen ringen)
KwaliteitPE-160 (Allround ++)
Treksterkte per 5 cm (circa)65 kg.
PVC-650; Vrachtwagenzeil kwaliteit
De PVC dekkleden zijn de zwaarste/sterkste afdekzeilen die we hebben. Ze zijn ideaal om langdurig (3-10 jaar) te gebruiken voor het waterdicht afdekken van bijv. materialen, auto's, bouwwerken, boten, daken etc. etc. In de volksmond worden ze ook wel vrachtwagenzeil genoemd. Een ander woord voor PVC dekzeil is ook wel Bisonyl. Al onze PVC zeilen zijn verkrijgbaar met standaard rondom stevig zeilringen om de 50 cm. Afhankelijk van de afmetingen zijn ze leverbaar in het groen, blauw, wit of grijs.
Levensduur (indicatie)5 - 10 Jaar
GebruikIntensief gebruik ( of "langdurig" )
Bevestigingspunten / ringenelke 50 cm (metalen ringen)
KwaliteitPVC-600 ( Vrachtwagenzeil ++++ )
Treksterkte per 5 cm (circa)180 kg

26 andere producten in dezelfde categorie: