Afdekzeilen 6x8

PE-110 Afdekzeilen 6x8

€ 29,95 incl. btw

Een afdekzeil mag u niet missen in uw huishouden, bedrijf of op vakantie. Een afdekzeil is multifunctioneel inzetbaar voor bijvoorbeeld; grondzeil, afdekzeil, scheidingswand, stofhoes etc. Wij hebben afdekzeilen voorradig in 30 verschillende afmetingen. Deze 30 maten zijn beschikbaar in diverse kleuren en kwaliteiten.

76

Meer details

store_mall_directoryAlles uit eigen voorraad leverbaar

checkAlleen de beste kwaliteit zeilen!

peopleSnel en prettig zaken doen

infoDeskundig en maatwerk advies

local_shippingBinnen 48 uur thuisbezorgd

Product omschrijving

PE-110; Bouwzeil
Een afdekzeil in de kwaliteiten PE-110 wordt in de volksmond ook wel bouwzeil genoemd. U kent ze waarschijnlijk in het oranje! Dit zijn dekzeiltjes van 110 gr./m2 en u kunt ze ook bij vrijwel elke bouwmarkten kopen; gamma, hornbach, multimate en ga zo maar door. Het zijn DE afdekzeilen voor een korte gebruiksduur en voor weinig geld! Elke afmeting hebben we beschikbaar in Groen, Blauw, Oranje en Wit. De afdekzeilen zijn makkelijk en snel te bevestigen d.m.v. de ingeslagen zeilringen (elke 100 cm.) in de omgezoomde randen. 
Levensduur (indicatie)0 - 1 Jaar
GebruikEenmalig plaatsen ( "kort" )
Bevestigingspunten / ringenelke 100 cm. (metalen ringen)
KwaliteitPE-110 ( Bouwmarkt Kwaliteit + )
Treksterkte per 5 cm (circa)40 kg
PE-160; Bouwzeil + (150% zwaarder / sterker dan de PE-110)
De PE-160 is ook een "bouwzeil" maar dan een slag sterker / zwaarder. Ideaal om iets langer te gebruiken. Ook zijn de PE-160 dekzeilen ideaal te gebruiken als grondzeil of als stofhoes. Deze zeilen liggen al niet meer standaard in de schappen bij de bouwmarkten. Ideaal afdekzeil als u een sterkere/zwaardere variant afdekzeil zoekt. De PE-160 dekzeilen hebben we beschikbaar in de kleuren Groen en Wit. Deze dekzeilen zijn rondom voorzien van versterkte zomen en elke 100 cm. een stevige zeilring.
Levensduur (indicatie)1 - 2 Jaar
GebruikVaker verplaatsen ( of "middellang" )
Bevestigingspunten / ringenelke 100 cm. (metalen ringen)
KwaliteitPE-160 (Allround ++)
Treksterkte per 5 cm (circa)65 kg.
PE-260; Bouwzeil ++ (250% sterker / zwaarder dan een standaard bouwzeil)
Ideale afdekzeilen voor het zwaardere en of langdurige gebruik (3-5 jaar) Deze dekzeilen zijn standaard niet te verkrijgen in de bouwmarkten of andere warenhuizen. Hiervoor moet u bij een speciale leverancier/webshop zijn. De dekzeilen zijn erg sterk en voorzien van zeilringen om de 50 cm! De zomen zijn nog eens extra verstevigd om uitscheuren van de ringen tegen te gaan. Ook zijn de PE-260 dekzeilen voorzien van een speciale UV coating die de afbraak door zonlicht tegen gaat! UV stabiel tot 300 Kly! We hebben deze kleden beschikbaar in Groen, Wit en Blauw.
Levensduur (indicatie)3 - 5 Jaar
GebruikVaker verplaatsen ( of "middellang" )
Bevestigingspunten / ringenelke 50 cm (metalen ringen)
KwaliteitPE-260 ( Profi - Industrieel +++ )
Treksterkte per 5 cm (circa)100 kg.
PP-235 TR; Transparant gewapende afdekzeilen
Dit zijn extreem stevige transparante afdekzeilen. Ze zijn zo sterk, omdat ze voorzien zijn van "hokjes wapening" Het grote voordeeel van deze afdekzeilen is dat ze transparant zijn en dat u er gewoon doorheen kunt kijken. Zo krijgt u dus ook veel zonlicht binnen. (mocht dit gewenst zijn) Dit zeil is dus ideaal voor het afsluiten van een overkapping, tijdens een feestje of over uw boot! De PP-235TR zeilen zijn rondom voorzien van een speciale bevestigingsband met voorgestanste "ringen" gaatjes om de 10 cm, die u kunt gebruiken als bevestigingspunten. (dus nooit een zeilring tekort!) Ze worden ook veel gebruikt in de dakdekkersbranche (rietdekkers, dakdekkers en pannenhangers) Kortom; het ideale afdekzeil tijdens een feestje, bouwproject of voor over uw boot!
Levensduur (indicatie)2 - 3 Jaar
GebruikVaker verplaatsen ( of "middellang" )
Bevestigingspunten / ringenelke 10 cm (bevestigingsband)
KwaliteitPP-235 ( transparant +++ )
Treksterkte per 5 cm (circa)75 kg.
PP-185 FR; Vlamvertragende dekkleden
Vlamvertragende dekzeilen zijn ideaal om voor weinig geld aan de eisen van de brandweer of de gemeente te voldoen. U kunt er een certificaat bij krijgen om dit te overleggen bij een eventuele controle. De PP-185FR zijn waterdichte afdekzeilen. Ze voldoen aan de europese wetgeving wat betreft vlamvertraging. Ze zijn alleen in het wit verkrijgbaar.
Levensduur (indicatie)0 - 1 Jaar
GebruikEenmalig plaatsen ( "kort" )
Bevestigingspunten / ringenelke 10 cm (bevestigingsband)
KwaliteitPP-185 FR ( Vlamvertragend ++ )
Treksterkte per 5 cm (circa)60 kg.
PVC-650; Vrachtwagenzeil kwaliteit
De PVC dekkleden zijn de zwaarste/sterkste afdekzeilen die we hebben. Ze zijn ideaal om langdurig (3-10 jaar) te gebruiken voor het waterdicht afdekken van bijv. materialen, auto's, bouwwerken, boten, daken etc. etc. In de volksmond worden ze ook wel vrachtwagenzeil genoemd. Een ander woord voor PVC dekzeil is ook wel Bisonyl. Al onze PVC zeilen zijn verkrijgbaar met standaard rondom stevig zeilringen om de 50 cm. Afhankelijk van de afmetingen zijn ze leverbaar in het groen, blauw, wit of grijs.
Levensduur (indicatie)5 - 10 Jaar
GebruikIntensief gebruik ( of "langdurig" )
Bevestigingspunten / ringenelke 50 cm (metalen ringen)
KwaliteitPVC-600 ( Vrachtwagenzeil ++++ )
Treksterkte per 5 cm (circa)180 kg
CV-600; Canvas dekkleden
Dit zijn geimpregneerde "stoffen" dekkleden van katoen. Ze zijn waterdicht geimpregneerd en rondom elke 100 cm. voorzien van zeilringen.
De canvas dekkleden zijn verkrijgbaar in de kleuren groen of beige. Ze zijn geschikt voor langdurig gebruik en ideaal op bijvoorbeel boten.
Levensduur (indicatie)5 - 10 Jaar
GebruikIntensief gebruik ( of "langdurig" )
Bevestigingspunten / ringenelke 100 cm. (metalen ringen)
KwaliteitCV-600 ( Canvas / Katoen ++++ )
Treksterkte per 5 cm (circa)180 kg.

26 andere producten in dezelfde categorie: