Afdekzeilen 6x12

PP-235 Afdekzeilen 6x12

€ 119,95 incl. btw

Een afdekzeil mag u niet missen in uw huishouden, bedrijf of op vakantie. Een afdekzeil is multifunctioneel inzetbaar voor bijvoorbeeld; grondzeil, afdekzeil, scheidingswand, stofhoes etc. Wij hebben afdekzeilen voorradig in 30 verschillende afmetingen. Deze 30 maten zijn beschikbaar in diverse kleuren en kwaliteiten.

15

Meer details

store_mall_directoryAlles uit eigen voorraad leverbaar

checkAlleen de beste kwaliteit zeilen!

peopleSnel en prettig zaken doen

infoDeskundig en maatwerk advies

local_shippingBinnen 48 uur thuisbezorgd

Product omschrijving

PP-235 TR; Transparant gewapende afdekzeilen

Dit zijn extreem stevige transparante afdekzeilen. Ze zijn zo sterk, omdat ze voorzien zijn van "hokjes wapening" Het grote voordeeel van deze afdekzeilen is dat ze transparant zijn en dat u er gewoon doorheen kunt kijken. Zo krijgt u dus ook veel zonlicht binnen. (mocht dit gewenst zijn) Dit zeil is dus ideaal voor het afsluiten van een overkapping, tijdens een feestje of over uw boot! De PP-235TR zeilen zijn rondom voorzien van een speciale bevestigingsband met voorgestanste "ringen" gaatjes om de 10 cm, die u kunt gebruiken als bevestigingspunten. (dus nooit een zeilring tekort!) Ze worden ook veel gebruikt in de dakdekkersbranche (rietdekkers, dakdekkers en pannenhangers) Kortom; het ideale afdekzeil tijdens een feestje, bouwproject of voor over uw boot!
Levensduur (indicatie)2 - 3 Jaar
GebruikVaker verplaatsen ( of "middellang" )
Bevestigingspunten / ringenelke 10 cm (bevestigingsband)
KwaliteitPP-235 ( transparant +++ )
Treksterkte per 5 cm (circa)75 kg.
PVC-650; Vrachtwagenzeil kwaliteit
De PVC dekkleden zijn de zwaarste/sterkste afdekzeilen die we hebben. Ze zijn ideaal om langdurig (3-10 jaar) te gebruiken voor het waterdicht afdekken van bijv. materialen, auto's, bouwwerken, boten, daken etc. etc. In de volksmond worden ze ook wel vrachtwagenzeil genoemd. Een ander woord voor PVC dekzeil is ook wel Bisonyl. Al onze PVC zeilen zijn verkrijgbaar met standaard rondom stevig zeilringen om de 50 cm. Afhankelijk van de afmetingen zijn ze leverbaar in het groen, blauw, wit of grijs.
Levensduur (indicatie)5 - 10 Jaar
GebruikIntensief gebruik ( of "langdurig" )
Bevestigingspunten / ringenelke 50 cm (metalen ringen)
KwaliteitPVC-600 ( Vrachtwagenzeil ++++ )
Treksterkte per 5 cm (circa)180 kg

26 andere producten in dezelfde categorie: