Afdekzeilen 10x15

PE-160 Afdekzeilen 10x15

€ 124,95 incl. btw

Een afdekzeil mag u niet missen in uw huishouden, bedrijf of op vakantie. Een afdekzeil is multifunctioneel inzetbaar voor bijvoorbeeld; grondzeil, afdekzeil, scheidingswand, stofhoes etc. Wij hebben afdekzeilen voorradig in 30 verschillende afmetingen. Deze 30 maten zijn beschikbaar in diverse kleuren en kwaliteiten.

2

Meer details

store_mall_directoryAlles uit eigen voorraad leverbaar

checkAlleen de beste kwaliteit zeilen!

peopleSnel en prettig zaken doen

infoDeskundig en maatwerk advies

local_shippingBinnen 48 uur thuisbezorgd

Product omschrijving

PE-160; Bouwzeil + (150% zwaarder / sterker dan de PE-110)

De PE-160 is ook een "bouwzeil" maar dan een slag sterker / zwaarder. Ideaal om iets langer te gebruiken. Ook zijn de PE-160 dekzeilen ideaal te gebruiken als grondzeil of als stofhoes. Deze zeilen liggen al niet meer standaard in de schappen bij de bouwmarkten. Ideaal afdekzeil als u een sterkere/zwaardere variant afdekzeil zoekt. De PE-160 dekzeilen hebben we beschikbaar in de kleuren Groen en Wit. Deze dekzeilen zijn rondom voorzien van versterkte zomen en elke 100 cm. een stevige zeilring.
Levensduur (indicatie)1 - 2 Jaar
GebruikVaker verplaatsen ( of "middellang" )
Bevestigingspunten / ringenelke 100 cm. (metalen ringen)
KwaliteitPE-160 (Allround ++)
Treksterkte per 5 cm (circa)65 kg.
PE-260; Bouwzeil ++ (250% sterker / zwaarder dan een standaard bouwzeil)
Ideale afdekzeilen voor het zwaardere en of langdurige gebruik (3-5 jaar) Deze dekzeilen zijn standaard niet te verkrijgen in de bouwmarkten of andere warenhuizen. Hiervoor moet u bij een speciale leverancier/webshop zijn. De dekzeilen zijn erg sterk en voorzien van zeilringen om de 50 cm! De zomen zijn nog eens extra verstevigd om uitscheuren van de ringen tegen te gaan. Ook zijn de PE-260 dekzeilen voorzien van een speciale UV coating die de afbraak door zonlicht tegen gaat! UV stabiel tot 300 Kly! We hebben deze kleden beschikbaar in Groen, Wit en Blauw.
Levensduur (indicatie)3 - 5 Jaar
GebruikVaker verplaatsen ( of "middellang" )
Bevestigingspunten / ringenelke 50 cm (metalen ringen)
KwaliteitPE-260 ( Profi - Industrieel +++ )
Treksterkte per 5 cm (circa)100 kg.

26 andere producten in dezelfde categorie: